Ищу Нова пошта

• Автор темы Автор темы chaos19
  • Дата начала Дата начала

chaos19

Разрушитель (V)
Реакции
70
Баллы
1 638
Требуется модуль Нова пошта для PS 1.7

Видел. Весь функционал не нужен. Нужен только город и список отделений.

У мене є модуль. Але там просто вивід відділень. Формування ТТН поки що немає.
Кому треба напишіть.

самый хороший от elcommerce. https://elcommerce.com.ua/moduli-dlya-prestashop/53-modul-dostavka-novoy-pochtoy-dlya-ukrainy.html#/
Я его использовал уже больше 2-х десятков раз.
Не в курсе, автор ещё поддерживает модуль? На его тестовом сайте ни почтоматы ни актуальные отделения не подтягиваются.

У мене є модуль. Але там просто вивід відділень. Формування ТТН поки що немає.
Кому треба напишіть.
Є приклад сайту, як воно виглядає? Є клієнти на просте рішення, але там не дефолтна форма, а тіпа OnePageCheckoutPS (і 4 і 5 версії вже бувають) або ets_onepagecheckout

І чи не гальмує воно, коли АПІ глючить на серверах НП ? Тобто у реальному часі списки міст-відділень тягне чи свої таблиці ?

Є приклад сайту, як воно виглядає? Є клієнти на просте рішення, але там не дефолтна форма, а тіпа OnePageCheckoutPS (і 4 і 5 версії вже бувають) або ets_onepagecheckout

І чи не гальмує воно, коли АПІ глючить на серверах НП ? Тобто у реальному часі списки міст-відділень тягне чи свої таблиці ?
Тут мой модуль.

Тут мой модуль.
а якщо адресна доставка ще потрібна?
а якщо Поштомати окремо?
а ще вже у НП є унікальні номери-коди на кожне відділення - по ним теж пошук просять
а якщо ще УкрПошта буде?
а якщо у зареэстрованого покупця декілька адрес для доставки буде, то як у своєму кабінеті редагувати чи видаляти адреси?

ось що у нас виходить - але якось сирувато

давай з моїми програмістами зробимо нормальне більш універсальне рішення та для різних версій onepagecheckout модулів, у тому числі французи обіцяли мені у ядрі 9.1.0 вже нарешті нормальну версію односторінкового замовлення прямо з ядра - потрібно і туди зробити

Назад
Верх